THE GREATEST GUIDE TO محافظ برق هوشمند

The Greatest Guide To محافظ برق هوشمند

The Greatest Guide To محافظ برق هوشمند

Blog Article

• تعداد خروجی محافظ برق: تعداد خروجی در محافظ برق، بستگی به تعداد لوازم برقی‌ای دارد که قصد اتصال آنها به محافظ برق را دارید.

برناسنتر

محافظ‌های برق از طریق مدارهای داخلی خود نوسانات برق را کنترل می‌کنند. این دستگاه‌ها به‌طور مستمر ولتاژ ورودی به دستگاه را اندازه‌گیری کرده و در صورت افزایش یا کاهش غیرمجاز ولتاژ، به‌طور خودکار برق دستگاه را قطع می‌کنند. این کار از آسیب دیدن دستگاه‌های حساس جلوگیری می‌کند.

نکته: هیچ وقت برای تابلو داخل واحدها، کمتر از جعبه های ۱۲ تایی استفاده نکنید. زیرا همانطور که دیدید الان این فضای اضافی به کمک ما آمد و ما توانستیم در این جعبه فیوز یک محافظ و یک کنتاکتور نصب کنیم.

این محصول با عملکرد رله‌ای و مشخصات فنی دقیق، از بروز آسیب به دستگاه‌های ارزشمندتان در اثر افت ولتاژ، افزایش ولتاژ و دیگر اختلالات برق جلوگیری می‌کند.

گاهی ممکن است این آسیب‌ها حتی تا یک سال هم اثری از خودشان نشان ندهند و بعد ناگهان، وسیله‌های برقی گران قیمت خانه‌مان روشن نشوند.

علاوه بر این می‌تواند جهت حفاظت از باتری‌های ادوات قابل شارژ نیز مورد استفاده قرار گیرد.

همچنین بخوانید: راهنمای خرید محافظ برق صوتی و تصویری و کامپیوتر + معرفی بهترین ها

تا یادم نرفته بگویم که متن این آموزش را تا فردا more info بصورت فیلم آموزشی هم آماده می کنم تا شما دوست عزیزی که حوصله خواندن ندارید، فیلم آن را تماشا کنید.

یکی از نمونه‌های محافظ برق که کارایی بالایی دارد محافظ برق هوشمند تایمردار است. در ادامه به بررسی کامل این محصول می‌پردازیم.

ایمنی بیشتر: نوسانات برق می‌توانند خطر آتش‌سوزی و برق‌گرفتگی را افزایش دهند.

در ادامه با مهم‌ترین نکاتی که می‌بایست در زمان نصب محافظ برق ساختمان در نظر قرار گیرند آشنا خواهیم شد. این نکات عبارتند از:

محافظ برق را می‌توان بر حسب پارامترهای مختلف به انواع متعددی تقسیم‌بندی کرد که متداول‌ترین نوع تقسیم‌بندی آن بر حسب نوع کاربرد آن است. از جمله اصلی‌ترین و رایج‌ترین انواع محافظ برق می‌توان به محافظ برق ساختمان اشاره داشت.

برخی از مزایا و معایب محافظ‌های برق در ادامه طبقه‌بندی می‌شوند.

Report this page